Over Qost®

Qost ® is gespecialiseerd in kwalitatieve en innovatieve computeraccessoires om oplossingen te bieden voor vragen vanuit de technologische markt.

Onze missie

Technologie is altijd in ontwikkeling en consumenten zijn steeds op zoek naar hoogwaardige accessoires voor computers en andere devices. Qost® biedt producten en oplossingen om het dagelijks leven te vergemakkelijken. Wij streven voor al onze producten naar de beste combinatie van kwaliteit, design en gebruiksvriendelijkheid. Wij willen de frustratie rondom IT-accessoires wegnemen, zodat je alle tijd hebt om je te focussen op de zaken die er echt toe doen. Wees welkom bij Qost®!


Ons verhaal

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de IT-branche, besloten we om in 2018 Qost® op te richten. Technologie is altijd in ontwikkeling. Wij bieden daarom hoogwaardige oplossingen om tegemoet te komen aan deze veranderingen. Al onze producten worden met de hoogste zorg geselecteerd, waarbij kwaliteit, design en gebruiksgemak de belangrijkste uitgangspunten zijn.
Het aanbod van Qost® is veelzijdig; van USB-dockingstations tot verschillende soorten converters en van USB-hubs tot verloopadapters. Vind je technologische oplossing bij Qost®!
Qost® legt de verbinding tussen technologie en het dagelijkse leven en biedt hiervoor de nieuwste en beste accessoires voor computers en overige (mobiele) devices.


Wanneer je vragen hebt over onze innovatieve oplossingen, neem gerust contact op met Qost® via het contactformulier.

 

KVK nr: 75261987
BTW nr: NL860213237B01

Qost® is onderdeel van UBCenter B.V.